Новости

23.09.2014

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ ХАРКІВЩИНИ – АНАТОЛІЙ ГІРШФЕЛЬД

Шановні працівники машинобудівної галузі Харківщини! Від імені Спільного представницького органу роботодавців Харківської області і Ради Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» прийміть вітання з професійним святом — Днем машинобудівника України!

Харківська область є одним із лідерів вітчизняного машинобудування з історично сформованою широко розгалуженою інфраструктурою, багаторічними традиціями, міжнародними зв’язками та всесвітньо відомими брендами.

Машинобудування завжди було і залишається провідною галуззю промислового сектору економіки Харківської області, основу виробничого потенціалу якої складають підприємства високих технологій — енергомашинобудування, радіоелектроніки, приладобудування, електротехнічної, авіакосмічної, бронетанкової, оптичної промисловостей, тракторного і сільськогосподарського машинобудування, дизелебудування та ін.

Машинобудівний комплекс Харківщини — це потужний фундамент економіки України. Практично в усіх галузях харківські машинобудівники займають провідне місце. Вироби з марками тракторного заводу, авіаційного підприємства, підшипникового заводу, Комунара, заводу імені Малишева, ФЕДа, Турбоатома, Електроважмаша, Світло шахтаря та багатьох інших підприємств стали візитними картками Харківщини не лише в Україні, а і в усьому світі.

Завдяки наполегливій праці трудових колективів, впровадженню інноваційних ідей та рішень, навіть у сьогодешні нелегкі часи для держави, машинобудівні підприємства Харківщини продовжують тримати планку якості і продуктивності та залишаються локомотивом вітчизняних підприємницьких потужностей.

Особливих слів вдячності і поваги заслуговують керівники і колективи багатьох і багатьох харківських підприємств, хто і сьогодні, у надзвичайно складних умовах господарювання, забезпечує збереження інтелектуального та виробничого потенціалу, що є запорукою подальшого розвитку економіки Харківщини і сталого покращення рівня життя харків'ян.

Впевнений, що високий професіоналізм, відданість справі, творча енергія та віра в успіх і надалі будуть супроводжувати вас у щоденній роботі та стануть основою подолання негативних тенденцій у роботі підприємств машинобудівної галузі.

Висловлючи щиру вдячність шановним трудівникам і ветеранам машинобудівної галузі Харківської області за сумлінну працю, бажаю усім Вам успіхів і високих результатів у роботі, міцного здоров'я, родинного щастя та нових трудових досягнень в ім'я нашої України.

З повагою,

Голова СПО роботодавців Харківської області, голова Ради ООР ХО «Граніт» Анатолій Гіршфельд