Новости

15.09.2014

У Харкові лікарі надали допомогу понад 2 тисячам пораненим бійцям

Фахівці Військово-медичного клінічного центру Північного регіону надали медичну допомогу понад 2 тис. військовим, постраждалих у зоні проведення антитерористичної операції, - повідомляє Харківська міська рада.

Серед тих, хто вступив з району бойових дій на Донбасі, « більше 1,8 тис. військовослужбовців Збройних Сил, близько 180 співробітників МВС, приблизно по 20 прикордонників і бійців СБУ, а також 13 цивільних осіб.

За словами командування військово-медичної установи, усім постраждалим надано висококваліфікована лікарська допомога і призначений індивідуальний курс реабілітації.

Як повідомив заступник начальника військово-медичного центру Микола Карпенко, все необхідне для роботи з пацієнтами надходить як централізовано з Києва, так і від харківських благодійників. «Також значну допомогу в догляді за пораненими нам надають волонтерські групи з числа студентів Харківського національного медичного університету та інших цивільних ВНЗ. Зазначу, що наш військовий колектив постійно готовий до роботи з постраждалими в зоні АТО», « зазначив Микола Карпенко.