Новости

30.08.2014

Новим генеральним директором ДП «Завод ім. В.О.Малишева» призначений Микола Бєлов

Наказом ГК «Укроборонпром» від 21 серпня 2014 року, новим генеральним директором Державного підприємства «Завод ім. В.О. Малишева» призначений Микола Бєлов. Він змінив на цій посаді Вадима Федосова.

Микола Бєлов працює на підприємстві з 1997 року, пройшовши шлях від економіста до генерального директора. Протягом 2011-2012 років безпосередньо керував ДП «Завод ім. В.А. Малишева». Крім того, обіймав керівні посади і на інших підприємствах і організаціях.

Перед новим керівництвом підприємства стоїть непроста задача стабілізувати фінансовий стан підприємства, оптимізувати виробництво і завантажити потужності та у максимально короткі терміни налагодити серійне виробництво сучасних танків та бронетранспортерів, які так необхідні нашій країні.

Є впевненнісмть у тому, що досвід управлінської та господарської діяльності, детальне розуміння процесів на самому заводі імені Малишева, дозволить новому керівнику Миколі Бєлову знайти вирішення проблем підприємства і досягнути ефективних результатів. Зичимо йому у цьому значних успіхів та наснаги!