Новости

09.09.2014

У Харківській облдержадміністрації відзначили кращих підприємців

9 вересня виконавчий директор Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», Василь Григор’єв взяв участь в урочистому прийомі у Харківській обласній державній адміністрації з нагоди святкування Дня підприємця.

Від імені голови Харківської облдержадміністрації усіх присутніх з професійним святом привітав перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін.

«Граніт»Саме на малому, середньому і великому бізнесі тримається вся регіональна і міжнародна економіка. Ваша праця особливо важлива і в моральному плані у цей важкий для України час. Без патріотичної позиції бізнесу нам було б складно сьогодні у Харківській області зберегти мир і порядок, підтримувати переселенців з Донецької та Луганської областей. Є багато інших моментів, за які ми сьогодні говоримо вам вдячні слова. Ви завжди можете розраховувати на підтримку облдержадміністрації», — зазначив Ігор Райнін, звертаючись до підприємців.

Як зазначив Василь Григор'єв, цей сектор економіки, який представляють харківські підприємці, відіграє сьогодні дуже важливу роль у формуванні та подоланні труднощів економіки регіону та соціально-економічного здоров'я громадянського суспільства.

Кращі підприємці області були нагороджені Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради, Подяками голови Харківської облдержадміністрації та голови Харківської облради.