Новости

09.09.2014

Великі підприємства Харкова сплатили до бюджету понад 7 мільярдів гривень

Великі підприємства та організації Харкова та області за січень-серпень 2014 сплатили до бюджетів усіх рівнів 7,1 млрд. грн. податкових платежів.

Про це повідомила начальник Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у місті Харкові Міндоходов Галина Феденко. За її словами, за серпень від підприємств, що перебувають на обліку в інспекції, надійшло 0,9 млрд. грн., що на 3,6% більше надходжень серпня минулого року.

За даними начальника інспекції, за 8 місяців поточного року платниками інспекції сплачено 1,7 млрд. грн. ПДВ, що на 124 100 000 грн. більше, ніж за аналогічний період 2013 року.

У той же час, за 8 місяців цього року на розрахункові рахунки підприємств інспекції було відшкодовано з бюджету понад 226 млн. грн. ПДВ, з яких 72% — у автоматичному режимі.

Довідка.

У Спеціалізованій податковій інспекції обслуговуються близько 170 платників податків Харкова та області, серед яких — «Турбоатом», «Харківські теплові мережі», ТЕЦ-5, «Харківобленерго», «Електроважмаш», Південна залізниця, «Укрспецвагон», «Євроцемент-Україна».