Новости

01.09.2014

Увага: вийшов черговий випуск електронного журналу ФРУ «Голос бізнесу»

Шановні колеги та партнери! Вийшов у світ черговий випуск електронного журналу Федерації роботодавців України «Голос бізнесу» за липень-серпень 2014 року.

У випуску: Зима близько. Українська економіка переживатиме обмеження поставок газу, і, ймовірно, електроенергії. Як забезпечити роботу підприємств у таких умовах?

Про мінімізацію податків і фіктивне відшкодування ПДВ.

Про парадокси життя — податків все більше, а платежів все менше.

А також інформація для керівників та менеджерів з маркетингу та реклами: у журналі «Голос бізнесу» можна безкоштовно розмістити рекламу продукції Вашого підприємства.

Для цього необхідно лише надіслати листа на адресу press@fru.org.ua із вказанням назви підприємства та контактних даних.

Зі всіма випусками журналу Ви можете ознайомитись на сайті http://fru.org.ua/ua/media-center/digest-fru/holos-biznesu-cherven-2014

Довідка.

Федерація роботодавців України (ФРУ) — всеукраїнська громадська організація, яка представляє інтереси бізнесу як в Україні, так і на міжнародному рівні.

ФРУ об'єднує близько 8500 підприємств, які у сукупності генерують 70 ВВП України і дають роботу понад 5 млн. людей.

До складу ФРУ входить Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», а голова ООР ХО «Граніт» Анатолій Гіршфельд — член Президії Федерації роботодавців України.