Новости

04.06.2014

Новини компаній: «Електроважмаш приймає участь у виставці POWER-GEN EUROPE 2014

У період з 3 по 6 червня 2014 Державне підприємство завод »Електроважмаш» бере участь у виставці POWER-GENEUROPE 2014, яка проходить у місті Кельн (Німеччина), — повідомляє прес-служба підприємства.

Харківське підприємство »Електроважмаш» є єдиним представником української промисловості на цьому заході. Харківський завод демонструє свої досягнення у галузі енергетичного машинобудування нарівні з такими всесвітньо відомими компаніями, як Siemens, ABB, E.ON, Mitsubishi Hitachi Power Systems Europe LTD та іншими.

«Ми активно опрацьовуємо можливості виходу на нові ринки, в тому числі і на ринок ЄС. Міжнародні виставки — це один з механізмів просування продукції та послуг заводу. У нас є, що презентувати потенційним замовникам у Європі. Завдяки наявності власного конструкторського бюро є можливість виготовляти продукцію за індивідуальними проектами. Крім того, модернізація обладнання, яка проводиться на підприємстві, дозволяє забезпечити дотримання більш високих стандартів якості, що є невід'ємною умовою виходу на європейський ринок. З 2012 року капітальні інвестиції підприємства склали понад 200 млн. грн. », — зазначив перший заступник директора «Електроважмашу» Дмитро Костюк.

На виставці у Кельні «Електроважмаш» пропонує не тільки продукцію, але і сервісне обслуговування. Ці послуги вже надаються замовникам в ЄС. Зокрема, у березні 2013 року фахівці заводу брали участь у капітальному ремонті гідрогенератора-двигуна на Круоніськый ГАЕС (Литва). На цій станції встановлено 4 агрегати виробництва «Електроважмаш».

Всього на електростанціях в країнах Європи встановлено більше 60 генераторів харківського заводу. Більшість — у Румунії, Польщі та Болгарії.