Новости

18.06.2014

Анатолій Гіршфельд взяв участь у ІV Національному Експертному Форумі

Голова Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», народний депутат України, Анатолій Гіршфельд взяв участь у ІV Національному Експертному Форумі «Від революції до нової країни», організованому Інститутом Горшеніна 17 червня 2014 у Києві.

У ході обговорення перспектив розвитку української економіки, Анатолій Гіршфельд відзначив, що Україна чекає дуже важкий в економічному плані рік. Тому, за його словами, дуже важливо, щоб нова команда не розчарувала суспільство, як це трапилося у 2004 році.

Особливу увагу, на думку голови Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», необхідно приділити переформатуванню економіки країни. «Все залежить від того, наскільки швидко ми станемо енергонезалежними і поміняємо енергоресурси з чужих, на власні джерела», — зазначив Анатолій Гіршфельд.

Разом з тим, народний депутат вважає, що не можна повністю розривати економічні відносини з Росією. Потрібно зберегти співпрацю між країнами, щоб не втратити вітчизняне машинобудування і робочі місця у галузі. «А далі — направити всі сили на пошук нових ринків», — додав Анатолій Гіршфельд.