Новости

19.08.2014

Сьогодні день народження Володимира Золотарьова

Голова Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», народний депутат України Анатолій Гіршфельд та виконавчий директор ООР ХО «Граніт» Василь Григор’єв, сьогодні , 19 серпня, привітали з 60-літнім ювілеєм заступника обласної організації роботодавців «Граніт», генерального директора заводу «Південкабель» Володимира Золотарьова.

«У діловому середовищі Харківського регіону Вас давно знають як багатогранну особистість досвідченого господарника і висококласного професіонала, що вносить величезний вклад не тільки у розвиток колективу заводу «Південкабель», а й машинобудівельної галузі всього регіону і реалізацію планів соціально-економічесго розвитку Харківщини!

Завдяки Вашій принциповій та виваженій позиції керівника сучасної формації, Харківський «Південкабель» має згуртований колектив професіоналів своєї справи та високий технологічний рівень, впевнено утримує лідируючі позиції на динамічному ринку.

Немало сил, енергії та особистої ініціативи Ви вкладаєте у підвищення ефективності соціального діалогу роботодавців Харківської області зі сторонами соціального партнерства щодо захисту прав і законних інтересів вітчизняних товаровиробників.

Від усієї душі, прийміть слова глибокої вдячності за Ваш вклад у спільну роботу Харківських роботодавців по захисту прав і законних інтересів вітчизняного товаровиробника, побажання доброго здоров'я, родинного благополуччя та нових трудових звершень у здійсненні найсміливіших задумів і планів!» — йдеться у привітанні голови та виконавчого директора Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт».